Novice

V okviru 14. Mednarodne konference o prenosu tehnologij  (14 ITTC) vas vabimo na virtualna dvostranska srečanja R2B med slovenskimi in tujimi raziskovalci ter podjetji, ki bodo potekala 7. oktobra 2021 med 10:00 in 13:00 uro. 
Pomlad se prebuja, z njo pa tudi nova sezona podpore mladim inovativnim startupom, ki jo že vrsto let zapored izvaja Slovenski podjetniški sklad. Ne glede na fazo, v kateri se pravkar nahaja vaše podjetje, ima Sklad za vas rešitev. Pred vami je 5 dogodkov, na katerih bo Sklad predstavil 3 sveže razpise, ki ne prinašajo le denarja, temveč tudi neprecenljivo mentorsko pomoč, prave povezave in zagon za nove podvige.
Slovenski podjtniški sklad posredno sporoča, da je bil decembra 2020  vzpostavljen sklad nepovratnih sredstev v višini 20 milijonov EUR (Ideas Powered for Business SME Fund), ki malim in srednjim podjetjem (MSP) s sedežem v EU pomaga pri pridobivanju pravic intelektualne lastnine v obliki vavčerjev za intelektualno lastnino. Nov sklad se izvaja v okviru programa Ideas Powered for Business pri Uradu EU za intelektualno lastnino (EUIPO) in je del akcijskega načrta Evropske komisije za intelektualno lastnino. Sklad sofinancirata Evropska komisija in EUIPO.
 
 
 
 
 
 
Top