Dogodki

Tehnološki park Ljubljana, v partnerstvu z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport in Skupnim raziskovalnim središčem Evropske komisije (JRC), 15. in 16. novembra 2018 v Tehnološkem parku Ljubljana (konferenčna dvorana stavbe B), organizira mednarodno konferenco o start-up podjetjih in prenosu tehnologij v inovacijskih ekosistemih v jugovzhodni Evropi in v alpskem prostoru. Gostili bodo 60 govorcev iz vsega sveta, med njimi vrhunske strokovnjake iz sveta inovacij, investicij in podjetništva.
Tehnološki park Ljubljana, skupaj s podjetjem Data, 13. 11. 2018 in 14. 11. 2018 v konferenčni dvorani stavbe B, organizira že 11. Dneve podjetništva. Organizatorja sta pripravila pester program, v katerem so zajete praktične teme, kot so obveznosti, ki vam jih nalaga zakonodaja, internacionalizacija, obdavčitve in prihodnost kriptovalut ter gradnja blagovne znamke, uporaba družbenih omrežij in številne druge.
V okviru Dneva inovativnosti, katerega je sponzor tudi Slovenski podjetniški sklad,  je Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) 26. septembra podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in javno raziskovalnih zavodih. 10 zlatih, 1 posebno priznanje, 28 srebrnih priznanj ter 3 posebna priznanja za potencialno inovacijo krožnega gospodarstva je rezultat nacionalnega finala, v katerem je na regionalni ravni sodelovalo 197 inovacij in 772 inovatorjev. Nagrajena je bila tudi najboljša inovacija leta po izboru javnosti. Priznanje GZS za najboljše inovacije na nacionalni ravni predstavlja najvišje priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij in s tem promocijo inovativnosti v Sloveniji.
Tehnološki park Ljubljana in Regionalna razvojna agencija ljubljanske urbane regije v okviru Evropskega tedna mobilnosti, v petek, 21. septembra 2018, med 11. in 14. uro, organizirata dogodek Parkirišče je lahko tudi tržišče, ki bo potekal pred vhodom v stavbo B Tehnološkega parka Ljubljana.
Pridruži se nam na konferenci 0100  na Dunaju, da raziščeš in razširiš svoje poslovne priložnosti in mreže na zasebnih trgih. Konference se udeležuje več kot 300 vodilnih upravljavcev premoženja in skladov, institucionalnih in zasebnih investitorjev, predstavnikov upravljavcev družinskih premoženj, podjetnikov in svetovalcev, ki sodelujejo pri programu, ki navdihuje in navdušuje.
Spoštovani, vabimo vas na Podjetno Slovenijo 2018, kjer vam bodo različne finančne institucije predstavile možnosti financiranja za mikro, mala in srednje velika podjetja. KDAJ: 13. september od 9:30 do 12:30 ure KJE: Mednarodni obrtni sejem Celje, dvorana Celjanka   Prosimo, da vašo udeležbo predhodno potrdite na e-mail: mateja.grobelnik@podjetniskisklad.si najkasneje do 6.9.2018. Udeleženci boste (po vaši pisni potrditvi) prejeli brezplačno vstopnico za obisk Mednarodnega obrtnega sejma Celje,ki jo boste prevzeli na blagajni MOS Celje na dan dogodka. VLJUDNO VABLJENI! Vabljeni tudi na stojnico Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, vsak dan med 9:00 in 19:00 uro!
Pohitite, za prijavo na PODIM Challenge je še 5 dni! Startupi, samo še 5 dni časa imate, da si zagotovite svojo startup vstopnico za konferenco PODIM in se uvrstite vPODIM Challenge! ZADNJI DAN ZA PRIJAVO JE 23. MAREC!
Pridružite se nam na PODIM-u, največji in najbolj vplivni startup konferenci v Alpe-Adria regiji, ki bo 10. in 11. maja potekala v Mariboru, v hotelu Habakuk. Tudi letos bomo gostili 800+ udeležencev iz vsega sveta, med njimi 200+ najbolj obetavnih startup podjetij iz Slovenije in regije, 50+ uglednih investitorjev in 150+ predstavnikov korporacij, ki iščejo starteške povezave s startupi.
Zakaj je PODIM konferenca za najbolj obetavne startupe iz Alpe-Adria regije nepozabna izkušnja sodelovanja, povezovanja in pridobivanja novih investicijskih priložnosti? Zaradi tega, saj se srečajo najboljši  start-upi, investitorji in korporacije iz regije. Za udeležbo na letošnjem PODIM-u bomo izbrali do 200 najbolj obetavnih startupov iz Alpe-Adria regije in širše. Najpomembnejšim skupinam udeležencev konference – startupom, investitorjem in predstavnikom korporacij – namreč želimo zagotoviti odlično uporabniško izkušnjo in optimalne pogoje za mreženje.
Spoštovani! Vabimo vas na DAN ODPRTIH VRAT SLOVENSKEGA PODJETNIŠKEGA SKLADA KDAJ: v petek, 24.03.2017 (od 10:00 do 13:00 ure) KJE: v Mariboru – v poslovni coni Tezno (poslovna zgradba Menerga)
Top